Höstens klipp- för alla längder!

Sugen på ett klipp och en uppfräschning av frisyren? Låt dig inspireras  vare sig du väljer Twiggykort eller Barbarellalångt hår.

 


Kort och page
Satsa på en kvinnlig kort och välskött frisyr. För dig som vill gå hela vägen är det riktigt korta a la Emma Watsons nyfriserade hår helt rätt i tiden. En frisyr som är lätt att sköta och styla men som även behöver regelbundna besök till frisören för att se välvårdat ut (inte att förglömma)… En klassisk page är fortfarande lika het som den var för två år sedan. Satsa på att föna ut håret och använd gärna en värmetång för att få till den släta finishen. Passar finfint till den polerade business-looken som visades på höstens catwalks.





Mellanlängd
En lättskött och klassiskt elegant frisyr som kan varieras i oändlighet. För den trendiga stilen som till exempel Leigh Lezark bär upp satsar du på ett glansserum och en paddelborste som lätt reder ut håret och gör så att du kan föna det slätt utan någon större ansträngning. Välj mitt- eller snedbena efter smak och tycke. Anything goes!

 




Långt
Ett längre hår friseras i en lätt uppklippt frisyr för att framhäva hårets naturliga självfall som Doutzen Kroes. Med olika längder är det lättare att ta fram hårets struktur med hjälp av stylingkrämer och hårsprej och du kan även få till volym på ett snabbare och mer effektivt sätt än om du har ett hellångt och jämnt. För att framhäva formen på håret ännu mer använder du en större variant av en locktång på enstaka slingor kring ansiktet. Avsluta genom att massera med fingrarna i hårrötterna för att ge dem ett lyft.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0