Fixat Naglarna

En snabb liten kvällsbloggning innan läggdags:P Var ju tvungen att ta bort mitt gamla fula svarta nagellack o byta ut de mot lite fransk, hehe! Ja lite slarv blev de ju men de duger i några dagar i alla fall, Paul sitter o glorv på fotboll som vanligt haha o här sitter ja vid bloggen...som vanligt:P Ska gå in i min garderob o välja ut vad ja ska ha på mig imorgon, får se lite vad de blir för väder också, men men!!
Verkar som om de blivit något fel på min beställning från chapnlle men de löser nog sig, vi skickade ett mejl till dem så de svarar väl så snart som möjligt, ja har ju fått kvitto på att de e betalt o så men grejerna har bara inte kommit , hoppas att de kommer snart, vill ha dem!!! Nä nu får de va bra för ikväll o imorgon blir de ännu en lång dag i skolan:P Ha de bra , Godnatt :D!!!






Några av höstens många trender

Mjukt o Skönt!

Sida vid sida med brokaden i höstmodet finns sammet. Det passar höstpaletten perfekt medmättande juvel- o metalltoner. Bäst tackalr du sammetstrenden med en klänning.


Riktigt 80´tal stuk- Sammetsklänning från Marc Jacobs 2009.

Läderlappen!

Ja brukar inte propagera för en topp till tå-look men undantaget som bekräftar regeln e lädertrenden. Höstens hetaste plagg e den smala läderbyxan. Matcha gärna med andra skinnplagg som den lilla jackan eller lädertunikan.


Klä dig som Elvis gjorde- klä dig i läder!

Svarta Damen!


Höstens stortrend e elegant och superkvinnlig. Den vuxna kvinnan e åter i fokus. DLS, den lilla svarta, o den tvådelande dräkten dominerar. Även pennkjolar, klockade kappor o skärp i midjan, liten hatt o långa handskar är glödheta. Framför allt- tänksvart!


Tänk svart!





Dagens Outfit



Bohemisk Tunika- Vero moda
Jeansjacka- Vero moda
Leggings- Lindex
Väska- LV
Skor- Carraou
Armband- nelly.com & Mexico
Ring- TOPSHOP






Shoppingspree : Lördag.

Ja, Rebecca o Tom åkte in till nova lund en sväng för lite shopping. Vi hade jätte mysigt o vi hittade ju en del fina saker också:)


Klänning med dragkedja- H&M 179kr
Mysshorts- H&M 149kr
Stor stor ring- TOPSHOP 129kr
ELLE magazine- gratis från TOPSHOP:)






Kräftskivan:)

Som ni vet så kom ju Pauls familj ner på besök från Jämtland, de va jätte kul! Vi hade kräftskiva på fredagkväll o pappa o nills fyllde tre fat med kräftskal!!! Sen ville de bara ha mer omer, o de tyckte de va lite fullt på deras tallrikar så de försökte ösa över de på min xD Haha övningskörde även lite på kvällen, körde ute på våran "typ granne" s åker, haha fast vi hade ju frågat om vi fick. Så ja , Paul , hans syster Rebecca o hennes pojkvän Tom tog ut bilen o körde gasen i botten på fältet:P:P hehe!! Sen var de ju faktiskt dags att ta fram lite godis o läsk, vräkte i mig som ett "PIP" kräng, haha. Här e en liten bild på en kräfta som ja satt o lekte med, ville inte äta den, den va så söt:PP






Skola

hej alla! Fötlåt för en dålig uppdatering i helgen men har haft fullt upp o så:P:P Men de kommer lite bilder från min o Rebeccas shoppingspree:P puss puss!!



Utflykt!

Hej bloggen! Idag blir de utflykt till raftarp med hela skolan o en massa aktiviteter...skoj, nja!? Nu ska vi ju få ses de nya ettorna också eftersom de va lediga igår. Så detta blir typ en sån där "lära känna" utflykt eller nått, i våra tvåors ögon blir de nog lite mer som ett " Mobba ettor" utflykt, hehe:P Har precis gjort mig i ordning o äter nu min så kallade frukost:P De e inte mycket ja äter eftersom ja knappt har någon apptit på morgonen men lite e ju alltid nått, eller? Har i alla fall försökt fota dagen outfit idag så här kommer den:) hejsvejs!





Kofta- VILA
Linne- Gin Tricot
Leggings- Gina Tricot
Väska-  Min LV väska med min LV, vadå?? Innuti:P
Skor- Fred perry



-------------------------------------------------------------
Lite bilder ifrån utflykten:P


Amandiiisch!!


Lina, alltid glad!!


Närbild på Julia :D


Smile Hilding;)

-----------
detta va alla bilder ja hade, o de e bara fråbn bussen, menmen!!:P





Så rätt!!






Ut med det gamla och in med det nya.

Har haft min slitna lilla björnborg plånbok sen ja va typ 13 eller nått, dags att ge upp den nu o ta in lite nytt. Sabina kunde beställa hem ÄKTA LV plånböcker, vet inte hur hon lyckades få dem så billigt, de va nog smugglade eller nått:p , men men ja bryr mig inte, ja köpte denna underbart nagellacksrosa  LV plånbok billigt, på grund av de ja just sa. Köpte den för 600kr, o vem vet vad den egentligen skulle ha kostat:P De e ju verkligen äkta också eftersom man fick med en liten kartong o papper o allt:) I LOVE LOUIS VUITTON!!!


Min gamla fuling....:P


Taaadaaa!!! I´m lovin it!!




Morgonmänniska= inte jag!

Hej alla! Idag börjar ju ja då skolan igen, ska ändå bli ganska skönt att få in en rutin igen, men att gå upp tidigt, onej onej, gillas inte!!! Hinner inte ta en bild på min outfit nu men ja ska lägga upp den sen + lite bilder från första dagen. OMG, ja vill inte veta hur många fjortisar som har börjat ettan hos oss nu, de blir ju våra första typ classmates, eftersom linjen startades förra året o vi va första klassen. Så vi e nu första tvåorna:) haah! Jaja ska göra mig klar nu, glo mig i spegelen en halvtimma o sen dra iväg till bussen i guess?:P Idag åker vi ju gratis eftersom vi inte fått våra busskort än, älskar gymnasiekortet, de e billigt o bra att åka gratis, haha! Jaja ni får ha en underbar morogon så skriver ja senare. Godmorgon!!




Just nu..

Ja har fett med BORING! Hatar att va hemma själv, de e så tråkigt. Ska väl snart bärja med maten, väntar nog till halv för de tar inte så lång tid att göra. Igår va de tonfisk de luxe o idag blir de omelätt  med spenat o mozzarella:) Gott gott!! Får se om våra gäster kommer ikväll ,va inte säkert eftersom de har jobbat typ hela dagen, men kommer de inte ikväll så kommer de imårrn, de ska ju ändå bli här ett tag. Hehe, va på Bo Ohlsson med mamma o pappa, o mamma som e så snäll köpte lite grejer till mig:PInte för att papp inte e snäll, i o för sig så e de ju hans pengar också eftersom de delar på allt, haha! Tack mamma o pappa:)
Tjaabaa!





Skor- carrou rea 99kr
Galjar:P- typ 30kr
Solglasögon- 79kr






Sanning.

10 anledningar varför Kissie är avis på Blondinbella


  • Håret, Blondinbella är naturligt blond. Kissie lägger en hundrig på icas blondering 1 gång i månaden, classy.
  • Pengarna, Blondinbella tjänar mer än 10 gånger så mycket som Kissemiss. (Med tanke på att alexandra inte tjänar 50 tusen som hon vill få alla att tro. Vi pratar knappt 20 tusen SEK).
  • Skolan, Blondinbella har toppbetyg och var i skolan varjedag, förutom när hon var med i Lets Dance. Kissie är i skolan 1 gång i veckan och har inte bra betyg alls.
  • Framgången, nu när kissie gått om blondinbella i besökare deppar hon över att hon inte får inbjudningar till lets dance, hål i väggen och hjälp jag är med i en japansk tv show. Konstigt, Tv älskar väll sönder blonderade brudar vars hobby är att klaga på unga mammor.
  • Kroppen, blondinbella är nöjd med sin kropp. Kissie bokar operation, trotts att hon inte har pengar till det.
  • Näsan, kan flikas in under rubriken kropp, men detta handlar ju om nått som i kissies fall är lika stort som en kropp. Och ja, det är ju också anledningen till att hon kan avundas blondinbella. BBs näsa går väll in i en lägenhet i alla fall.
  • Självkänslan. Kan beskrivas så här - Från toppen till botten.
  • Rik pappa. Kissie vill lura i oss alla att hon har en. Dagdrömma kallas det.
  • Blondinbella har ett flertal vänner. Kissie har 2.
  • Isabellas stadiga förhållande med Nills retar gallfeber på Kissie som ljög om ett förhållande hon skulle haft i ett år, fast hållit hemligt.





Nu e dem beställda:)

Nu har ja beställt lårhöga stövlar.Men de blev inte de från Friis Company eftersom keveransen på de kom inte för ens i november. Så istället blev de ett psr från topshop istället, för 1231kr inklusive frakt:) Är så glaaad! De e såå fina o kommer om typ en vecka, lääängtar!!



Hittade ingen anna bild så tog den här från KENZA:P




UNOS kläder 50% på allt!!

Köpte lite kläder ... igen, o de var ju faktiskt 50% rea på allt i butiken:):)<33


Vit och röd bohemisk blus- VILA 200kr (400kr)
Mysig kofta- VILA 200kr (400kr)
Svart festklänning- VILA 100kr (200kr)




Dagens Outfit


Lång t-shirt- VILA
Mina nya svarta jeans- Vero Moda
Halsband- nelly.com




OMG,

Sammanfattning av amanda var det!!






Färdig!!

Äntligen e ja färdig med städandet, nu e här nog cleaniskt rent alltså, disken e diskad sängen bäddad inget smuts någonstans, de e nog rekord:P Ska möta upp mamma sen så att ja kan få madrassen som våra gäster ska sova på, ska kolla på hur Elias blev också för han ska klippa sig sen klockan 15, hoppas de blir bra:) NU ska ja ta de lite lungt o ta något o dricka, nu ska ja bara sitta i soffan resten av dagen, haha.
Ohh, just de ja tror ja ska beställa friis o company stövlarna idag med, men de var ju slut på chique.se så ja hittade en annan sida där de fanns kvar, men de tänker ja inte säga än eftersom ja vill inte att alla ska köpa dem före mig, hehe:P
Hörs senare, cha cha!




Handla.

Hej alla! Idag har ja varit o storhandlat riktigt mycket. Satt o planerade min inköpslista eftersom vi ska försöka äta lite mer hälsosam mat, o med hjälp av min lånade hälsokostpärm från Amway så gick de ganska lätt( Life balanced soulutions) :) Kundvagnen var hur tung som helst o ja skulle handla en massa grejer som ja inte ens visste hur de såg ut, haha så ja fick fråga mamma hela tiden, var e de? hur ser de ut? :P Ikväll blir de något riktigt gott o nyttigt till kvällsmat i alla fall, nä nu ska ja gå o damsuga lite eftersom vi får gäster imårrn av Pauls syster o hennes pojkvän. Pauls mamma kommer också ner ifrån Jämtland o på fredag blir de kräftskiva:P Gott Gott, skriver sen. Tjaabaa!




Världens goaste glass.

Fick ett tips av Sabina om en ny magnum glass utan pinne, med cocos o choklad smak, mums mums. Den är verkligen att rekomendera. Min nya favorit i alla fall, o såhär ser den ut :)






H Chaparalle.

Hej alla, här kommer lite ifrån H Chaparalle igår:) Vi åkte kvart i 9 på morgonen, eftersom de e en bit att köra ifrån Skåne. Haha, på vägen såg vi en fin ferarri som körde om oss. Han låg precis framför oss ända tills pappa sa, ohh nu ska vi rasta honom. Så vi gasade på med våran SAAB o körde om honom, o han blev skitsur typ o körde om oss igen o wroooom så gasade han på, pappa försökte haka på honom ett tag o vi höll ju nästan samma fart som honom, haha. Sen gav vi upp:P
Sen var vi ju ämtligen framme i alla fall, lite i 12 var nog klockan. Vi gick direkt till shoppen för att köpa vapen till Elias, han fick ett stort gevär o en massa skott, sen bar det av till Buffalo Will, en liten mini by där barnen kunde leka så mycket de vill. Elias tyckte de va så kul o ville inte gå därifrån, men tillslut gav han med sig o vi gick till Gold city för att hitta lite guld, hehe! Elias skulle vaska guld, eller ja de e ju typ guldfärgade koppar bitar som ligger där, men Elias trodde ju  i alla fall att de va riktigt, han hade jättekul, o ja o pappa smög ner två tior där han letade o han sa: GULD JA HAR HITTAT GULD, HAHA! Så sen gick han o köpte ett liten spjut för sitt guld:P:P  Vi gick vidare till Indianbyn, vi kollade lite i deras shop o där fick ja ett headband i pärlor:) KLovkan var nu 15 o vi skulle se på indian showen, de va ganska kul faktiskt. Lägger upp en liten video på de. Vi kollade även lite på deras bisonoxar o hästar, mysigt. Vi började ju bli lite smått hungriga så gick bort till Old Mexico för att se lite sång o dans, kolla i shopen o äta såklart. Ja fick ett litet armband i läder som var såå fint! Haha de hade en liten tequila bar men vi tog inget eftersom Elias var med:) Men vi beställde god mat i alla fall, äckta mexicansk tacos!!! Gott, gott var de.
Vi gick bort till western byn för att se the wild west show, deras bästa show! De va super kul, har även en video från slutet av showen när en av stuntmännen gör ett farligt hopp:)  Vi gick tillbaka in till H Chaparalle city för att åka med de gamla tåget en runda. Tåget skulle gör ett litet stopp på vägen bara innan vi kunde åka vidare. Helt plötsligt kom de banditer som skulle råna oss o ta över tåget, men de som skötte tåget lyckades som tur var ta tillbaka tåget innan de var försent, hehe! Som avslut på dagen köpte vi lite gammaldags gjort godis o tog en runda i den stora atora shopen precis utanför.

Tack för en trevlig dag Pappa o bror, de va jättekul!


Ferarrin:)


Ja o Elias som bovar:P


Pappa o Elias som bovar:P


Pappa leker... som vanligt:) <3


Buffalo Will


Buffalo Will


Vi som Lucky luke o gangster:)


I indian byn, Elias blev målad av Buffaloindianen Cookie:P


Ja i mitt headband, vid ett tjurhuvud:)





Vi och hövdingen:)


Old mexico, där vi satt o åt, hehe man ser tequila bar:P


Mmmm... Tacos!!!! <3333


Pappa i sin nya hatt:)


Elias äter, så fin i sin målning:)


Mitt nya armband:)


The Wild West Show!


Stuntet!!! Kolla på de.


På de gamla tåget:)


Tågspersonalen blir hotade, när de skulle hoppa av o hämta "post" :P


Vi får också hålla upp våra händer för rånarna kom in i tåget o började skjuta!!:P


På väg hem:) Efter en underbar dag!!<33




Shoppa igen :*)

Hej alla! Okej ja sa att ja inte skulle handla något idag, och de gjorde ja inte, mamma handlade åt mig:P Hehe, tack för allt fint mamma, ja hjälpte ju henne o välja lite kläder till Elias också, haha o kalsonger till pappa ;) Hade en jätte trevlig dag, tack för allt mammsingen. Avslut på shoppingspreet med, som vanligt MC DONALDS!!!  Gottigt värre, provade på chicken napoli- Greetings fron Italy :) Mina grejer från Nelly har även kommit. Här kommer bilderna:



Snesydd Svart Klänning- Cubus REA 100kr
Snesydd Aprikos/rosa klänninglinne- Cubus REA 70kr
Svarta SUPER SUPER SKINNY TIGHT STRETCH jeans- Vero moda 200kr
Vit BH- H&M 149kr



Flätat armband- nelly.com (vändbart vitt/brunt)  39kr
Sjömansinspirerat halsband (Ankare)- nelly.com 15kr




Kenzas första videobloggning :P



hehe de va ganska kul faktiskt, kul av henne att hon försöker ja tycker de e skit pinsamt, så därför har ja inte gjort de, men någon dag lär de ju bli  i alla fall :P ville bara visa för er som inte har sett de:) Ha en bra kväll. Godnatt!




Städa städa:)

Hej alla! idag har ja en massa städning att göra. Städa, diska, städa till fiskarna,  plocka undan o allmänt få i ordning i lägenheten:) Får se om ja följerm ed malin till MF sen, har inte riktigt bestämmt mig än:P Men de regnar ju så ja vet inte.  Inte så kul kanske men i så fall åker ja nog senare:P Buu, ja vill inte ha regn, vill ha mer sommar o sol.
Imorgon har ja team meeting o sen blir de nog nova lund med mamma. Tror inte ja ska handla något men ändå kul att " fönstershoppa" lite, fast inne i affärerna. Haha, ska hjälpa henne hitta kläder till min lillebror med, skoj skoj!
Skriver senare igen. Cha cha!






Vill ha!!

Vill så gärna ha dessa här lårhöga stövlarna från Friis o Company som finns på chique.se, men de kostar 1699kr o ja har inte råd me de just nu men ja ska köpa dem ,de ska ja. ÄLSKAR DEM!!




Höstens "måste ha grej" - Lårhöga stövlar!





Shopping.

Var nere på unos kläder o handlade en fin tröja från VILA!! Så the dresscode of today:






Söt!

Hittade världens sötaste grej på coolstuff.se, hehe en liten apa som torkar nagellacket åt en :P







Slingor!!

Hej alla, sitter hemma hos Ebba o har precis gjort lite nya slingor blev super bra, så nu stämmer mitt löshår lite mer tror ja:)  Hehe Ebba gjorde också slingor men hennes blev lite bajs så nu har hon i en brun hårfärg istället:P:P Vi hoppas på de bästa eller nått xD!!
Här kommer en annan bild som inte e från idag men den e fin ändå:P







Tisdag.

Hej all! Äntligen e de fint väder i lilla Sjöbo, ja tänker lägga mig på balkongen o sola o inte gå där ifrån för ens ja e brun, haha! Så sköönt, ska nog ta en snabb dusch sen också:P Paul e ju på jobbet så här e ja helt ensam hemma. Ebba vilken dag kommer du hem? ,o e du redan hemma o inte har berättat de så pallra dig hit nu!! :P Vi måste ses girl!
Cha cha!







Shoppa!

Har precis kollat ut lite saker från chapnlle.com hittade många fiiina saker men har beställt de här två:)


-449kr                                                                     -149kr



HATA HATA!

Okej ja vet att de e en dålig mobilbild men måste bara säga hur mycket ja hatar gummibandstöntar, ja har i alla fall lärt mig att man ska ha dem i håret o inte för att stoppa blodet runt benen, o vad e de med skarfsen runt knäet!!? Hatar du de här lika mycket som ja så lägg upp en bild på de på din blogg!!

    





En bild på min tårta!!!







Lista!

Hur lång är du?
174cm
Har du pojkvän?
Ja de har ja som ja har skrivit om innan, han heter Paul o e världens underbaraste:D<3
Brukar du ha problem med mensverk? Vad gör du åt det i så fall?
Inte så mycket nu längre, eller ja har inte haft de sen ja satte in min P-stav
för två år sen, annars stod ja bara ut med de:P
Tycker du att sommaren 09 var bättre än sommaren 08?
Nja, ja gillade nog förra sommaren bättre, då hade man ju varit på semester
o blev lite brun:P
Vad tycker du om de andra bloggarna?
De flesta andra som bloggar verkar som riktiga fjortisar (HATAR)
Men många e väldigt bra o ja läser många andras bloggar.
Vilket är ditt dyraste klädesplagg? Vad kostade det?
Klädesplaggen ja har e inte så dyra, jeans för kanske 1200kr eller nått.
Hur var högstadiet för dig? Betyg o.s.v?
Hade VG i allt utom i fyra, där hade ja MVG. Högstadiet var ganska bra faktiskt
, vi spelade ju in en skiva då:)
Om du har finnar hur för du för att få bort dem?
Ja använmder bara mina hudvårdsprodukter från Amway Artistry Essentials
så försvinner de på ett kick.
Läser din famlij och dina vänner din blogg?
Ja de flesta av dem gör de , fast inte alla tror ja:P
Har du syskon?
Ja har en lillebror på 9 år, han heter Elias o e supersöt!!
Vad lägger du dina pengar på?
hmm, hehe skor??
Brukar du träna?
Inte lika mycket som ja har gjort men ska ju snart börja med två
aktiviteter så , Ja de kan väl säga:)
Vad tycker du om åldersskillnader i ett förhållande?
Ja tycker inte att de spelar någon roll, ja är ju själv i ett sådant
förhållande, ja e 17 o min pojkvän e 23 år.
Kan du sjunga eller spela något instrument?
Gillar att sjunga, men ja tror inte ja e så bra, ja spelar gitarr o
trummor.
Gillar du sushi?
Har bara ätit de en gång, men ja älskade de, helt klart
att rekomendera.






Äta äta!

Hej alla! Min födelsedag var underbar, tack alla girls för en trevlig kväll, Malmö va super. Sorry Andre att vi åkte hem sen men ja skulle ju ha kalas dagen efter för släkten så de kunde ja ju inte missa. Hade filmkameran med mig o filmade lite, speciellt när vi kollade på Veronica Maggio o Timbaktu DAMN!! Haha vi skulle ju äta någoting när vi var där med, de tog lite tid innan man hade bestämmt sig, men valet blev tillslut en Spicy Viking Kebab, starkt o gott som ja gillar de:P Åt även lite brända mandlar under konserten + att vi åt på Max när vi kom hem, de har ju öppet till 4 fre-lör.
Ska snart iväg o handla lite för ikväll har ja o älskling lite god mat o en heö massa mys. Super god ytterfilé med äpple, whiskey o kanel marinad+ då lite potatid gratäng o en massa sallad :D Mums mums mums!! Jaja skirver mer sen, ska göra mig i ordning nu. Tjaabaa!





Bus bus!

Hej alla!
E hos Malin nu o Amanda e också här , snart kommer resten :P Bloggar imorrn om Malmö för vi ska ju dit ändå, vädret e ju lite bättre nu så. Cha cha!




Hurra hurra hurra!

Idag fyller ja år, var bara tvungen att säga de :) P.S. De blev 4-2 på matchen igår, o de mötte de som ligger etta i serien:D Får se om de blir något Malmö idag eftersom de regnar så e de ju inte så kul ju, men till Malin ska ja i alla fall :P Har precis fått min frukost, ägg o bacon, mums mums! Ska snart gå o duscha o göra mig i ordning, Paul ska ner till bolaget så fort vädret blir lite bättre. Vem döda en spindel igår!? Skriver senare om dagen :) Tjaabaa!







Fredag Fredag!

Hej alla! vet att ja inte skrivit på några dagar men  inget sp har hänt ändå. Blev ingen brottning i onsdags för de hade sommar uppehåll tills nästa vecka. Så då kör vi igång :D Paul har fotbollsmatch idag så ska dit o heja lite tänkte ja. Malin va dessutom här innan idag, hjälpte henne att sätta i hennes hår, fin fint:)  Ska hjälpa henne imårrrn me inna nvi sticker till Malmö FESTIVALEN!! Wiie it´s my birthday tomorrow, tjejerna ska typ dekorera mig eller nått, Malin sa att de har planerat en massa, blev lite rädd ja :P Hehe nä men vi ska till Malin först för lite förfest, oj många för i den meningen:P Sen bär de av, vi måste ju har bra platser om vi vill se nått, vi måste få sittplatser!
fan vad ja blir avundsjuk på Malin den lilla brunisen, allt mitt har ju försvunnit, försöker få tillbaka de, sola sola, men ja e fortfarande helt vit :S Uäähh, vill också va brunis! Jaja nu ska ja äta eller nått, kanske tar en korv på matchen  annars eller nått, skriver sen om matchen. Cha cha!!

Dagens:







Måndag.

Hej alla! Har varit jättekul i helgen, haha Malin vi hade kul utan dig xD Men man e ju lite trött eftersom de blev ju ändå ganska sent så. Haha idag åkte Paul till jobbet för nu e hans semester slut, han var nog inte så pigg imorse:P Idag ska ja egna min dag åt att tvätta lite och hoppas på lite sol så att man inte tappar sin färg.
Imorrn ska vi ut o gå, glöm inte de Ebba! Hehe, vi  måste ju försöka hålla oss till de vi har sagt nu:P Nä, ja ska nog ta o äta lite nu tror ja. BTW snart fyller ja år, heh! Alla måste fälja med till Malmö festivalen på lördag så att vi inte blir så få som går, de e mycket roligare om man e fler! Hör ni de alla classmates, häng med o fira på lördag:D
Skriver mer senare efter tvättning o.s.v. :P Haha jaja ha de!




Skojkväll!

Hej alla ! Snart drar ja ner till Ebba och ska fixa mig lite innan vi sticker till svansjö för lite mys mys och lite party party:P Ska hjälpa Ebba lite med hennes hår o ja ska väl fixa till mitt eget lite bättre med men i alla fall de kommer nog bli en kanonkväll, plus att vi får skjuts hem:D Bilder från kvällen kommer antingen senare eller imårrn, hade bra all. Tjaabaa!




1,2..1,2 snabba på!

Hej alla! De har varit sjukt varmt idag och fast än ja var lättkladd tycklte ja så svettades man ändå som en gris. Hilde kom hit idag vid klockan två typ, hehe. Vi gick o kollade lite i affärer, Hilde  kollade på färgstarka nagellack och var med och sa OHH den va snygg:P Sen gick vi ner till Sibylla och ja åt en glassstrut med tre kulor, Päron, Pecannöt kola och Pistache. Hilde drack en hallon slush ice, Gott gott!
Ja har nu bestämt med Sabina att vi ska gå på lite sporter, hon vill brottning o ja vill boxning. Så vi enades om att ja går me henne till brottning och hon med mig till boxning så får vi ju extra träning också. Verkade inte som om de va så dyrt heller, typ 120kr per termin(ett halvår) :P Aja vi får se, vi ska gå ner o kollad lite tider o priser nån dag.
Ja o Paul har börjat göra situps och armhävningar varje kväll o ja vill verkligen köpa nutriways hälso paket. Vill verkligen komma i bra form och må riktigt bra. Så mamma om du läser detta så har ja ändrat mig om min födelsedags present, önskar mig nu pengar till paketet:D
Har även bestämmt mig själv för att sluta med sötsaker igen, klarade de ganska bra förra gången o nu ska de gå ännu bättre. Wow de blev många mål, men de e ja stolt över att ja verkligen har tagit tag i mig själv.
Nä nu ska ja o älsk kolla lite film o sen blir de sängdags, ska till salongen lite imårrn för counsling o så. Godnatt!




Thaimassage!

Hehe, idag fick ja Thaimassage, lite lycklig e ja också. Ja och Bee bytade med varandra, ja fick massage av henne och så får hon en ansiktsbehandling av mig:) Åhh Guud va skönt de va, ja känner mig så avslappnad.Snart blir de mat och idag blir de schnitzel med pommes:D Sen har ja o Paul tänkt sitta här själva o dricka lite, har köpt hem så att vi kan göra lite drinkar:P Skoj skoj, men nu ska ja hjälpa honom med maten, hörs senare. Tjaabaa!





R.I.P

Hej alla! Idag har varit en av de tråkigare dagarna i mitt liv. Igår hittades en nittonårig flicka mördad i Vollsjö. Hon hittades naken och blodig i deras stall och troligtvis hade även en våldtäckt ägt rum. Ja kände inte henne mycket men ja vet att hon var världens snällaste person, och hennes syskon också. De va så ja börja prata med henne, genom hennes bror som ja gick i samma klass som. Ja hade aldrig trott att någon skulle bli mördad i lilla Vollsjö, de e helt sjukt! Man kan inte riktigt fatta de. Ja e välgit ledsen att hennes familj sk behöva gå igenom en sån här sak.

Du dog så ung,
Inga rynkor av ålderdom,
Tog du med dig ned i graven,
Med dunvita vingar svävar du,
Över de himmelska haven,
Med ett leende du aldrig haft,
Du följer vindarna,
Rider på dess märkliga kraft.
Jag hoppas du bär ett minne,
Av mig,

Vart vingarna än må föra dig,
I Evighetens rike,
Där tiden står stilla,
Du tycker att dö inte alls,
Var illa,
Och jag försöker glädjas vid tanken,
Att du har det bättre där du är,
Och minnet av dig,
Med hjärta för evigt i djupet bär.


Du dog så ung,
Inga rynkor av ålderdom,
Tog du med dig ned i graven,
Med snövita vingar flyger du,
Över de himmelska haven,
Och för första gången kan jag se,
Att du ler,
Sorg behöver du inte höra talas,
Om mer.



Malmö!

Hej alla! Idag blev de en runda till Malmö med familjen. Pappa och bror gick på tekniska museet medans mamma o ja gick på myrorna o sen gick ja på hansa med. Hittade massa skoj idag, riktig shoppingtur. Hade en del reklamationer också, min gladiator skor från Bianco som va sönder plus ett par jeansläggings från Gina Tricot. Handlade även lite annat. Paul ska på träning nu! Åhh, har helt ont i magen, ja e super mätt efter Mc Donalds maten ja åt, onyttig som man e. En balanserad kost Elina, de hade inte suttit fel. Jaja, här kommer i alla fall lite bilder på mina inköp. Tjaabaa!



Jeansjacka slät- H&M DIVIDED
Jeansjacka dekor- Vero Moda
Jeansskjorts- ZAGORA





Kavaj- H&M
Väska beigh skinn- mari philippe
Väska svart o beigh- GUCCI
Väska beigh skinn (liten)- Zera Zera
Väska brun- Madonna Italy





Gladiatorskor klack- Bianco (för pengarna ja fick för de trasiga)
Smink, Lipgloss Aura o Ögonskugga lady- Make Up Store





Queen - I want to break free.

Älskar denna låten!





PIZZA!

De blev pizza trots allt:) Ja åt min egen lilla special pizza som ja har ätit ända sen ja va liten, Vezuvio + Jordnötter :) Gott, gott Paul åt en Skåne special(ost, tomatsås, köttfärs, tacokryddmix,lök jalapêno, räkor ,paprika) + Vitlökssås. Mmm, så gott han luktar nu, haha NOT! Imårrn ska ja o mamma kanske till kupan+ att ja ska på möte på kvällen. Ska se om mamma ska med, på tisdag är de LBS möte(Nutriway) och på onsdag e de PASE.  Paul ville att vi skulle hitta på något kul denna veckan eftersom han snart ska börja jobba igen efter sin semester, ja och snart e de ju skola igen, vill bara ha mer sommar. 27 augusti börjar vi igen, buuuu! Den 15 augusti fyller ja år, grattis till mig+ min födelsedag kommer att firas på malmö festivalen med girlsen. Malin ja har kollat upp  allt nu ,så du kan säga till de andra att vi firar mig den 15 augusti på MALMÖFESTIVALEN! Kommer att bli sjukt skoj, bara de inte äggar mig eller nått!? Hoppas inte :S , nä de tror ja inte, vi kommer ha fett me skoj:D Sen dan efter ska de firas hemma hos päron! Jaja, de va väl allt för ikväll. Tjaabaaa!





Lite fina kläder som ja hitta:D





Fynd Fynd!!

Hej alla! De va superkul på loppisen med mamma idag. Hittade en hel del och allt ja köpte blev knappt 100kr sammanlagt:PSen satte vi oss ner på en bänk och drack sockerdricka och LOKA. Efter loppisen åkte vi till mormor och morfar, fick en bikini av mormor så sen badade vi i deras pool, skönt för de va riktigt varmt idag:) Låg o stekte lite på balkongen innan, har blivit helt vit igen för ja har inte solat sen ja jobba på badet, uuäähh! Jaja, försöker fundera ut lite vad vi ska ha till mat idag, tror de blir nått onyttigt idag, typ schnitzel/pommes eller pizza xD Gott! Skriver mer senare, Tjaabaa!


Fyra olika skärp- 5kr/st
70´tals skor- 20kr
Tröja från zara(helt ny) - 5kr HELT SJUKT!
Väskor- 20kr/st gilla den lilla kuvertväskan med handtag som IN I !!!
En flaska med typ jalapêno, chili och paprika i, superhärliga färger- 10kr
Totalt : 95 kr!!!





Loppis :P

Hej alla! har inte skrivit på några dagar , men ja har inte gjort något jättespeciellt heller så. Haha igår satt ja o gjorde min alldeles egna drinklista, en kul grej att ha på fetser eller att dela ut till kompisar :P Imårrn blir de Loppis med mamma i Sövde tror ja de va. Se om man hittar nått kul man vet ju aldrig kanske hittar någon gammal outfit från 80´talet. Vet inte vad de har eller om de ens har kläder men annars brukar man alltid hitta någon onödig antik sak :P Äter lite godis med älsklingen just nu och har spenderat en del av dagen med the sims 3, hade glömt bort att ja hade de:P kul kul, men men vi hörs imårrn efter loppisen med bilder o kommentarer:) Tjaabaa!




RSS 2.0