Sjöbo Marknad Dag Två!

Hej alla! igår var också helt underbart, förutom att de började regna asmycket sen, o precis när vi satt i en karusell. Sen va vi så blöta att vi inte orkade åka mer så vi sålde  dem billigt till andra precis framför biljett kassan :P Haha o till den sista som vi sålde , som vba två killa sa Sabina: "Ja e för våt för att åka" killarna var lite utländska så de förståd inte riktigt heller så den ena tog upp en kondom o vi bara nä nä, DU KÖPA VÅR BILJETT! :P Men till sist fick vi såldt den till dem.
Sen drog vi tillbaka till Toms föräldrars andra hus tär vi redan slagit upp party tältet o kvällen var i full gång. Ja o Sabina satt inne i köket för att torka lite samtidigt som valde ut några random o bra låtar:)
Vi satt sen och snackade ute i tältet och Toms nästkusin Marcus eller "Waltra" höll i de metsa av konversationerna, han snackade och snackade. Han berättade att han hade gått i svalöv i skolan så sa ja ja har en kompis som går där nu. haha gissa vad han sa, va heter hon, ja ska sätta på henne, hehe!
Sabina blandade nya Rom o Cola till han hela tiden o han snackade bara mer o mer:P
Tack för en trevlig kväll igår iaf och tack för sjutsen i regnet går. Tjaabaa!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0