Göteborgsresan dag 2 Konfiransen.

Hej alla! Dagen började med ett New Start möte där Aris Pavlides o Denice Hogan från USA pratade inför alla oss från Amway som kommit dit. De var jätte intressant och lyssa på alla deras upplevelser och deras sätt att jobba med biusnessen, en dag ska de vara ja som står där framme.
Vi åt även en super god frukost, allt var fixat, rummen var superfina o senare drog vi ned till relaxavdelningen, SKÖNT :) Alting fanns som man behövde, gratis skrug vid duscherna, massor av hudvård vid speglarna, hårfönar o vid relaxerna kom de ut med nyskuren frukt och de fanns gratis juice. De fanns en varm pool, man kunde simma ut till en utomhus påool med tak, de fanns ångbastu, bubbel bad med alla sårters badkulor, salt o doft. Massor med solarium, vatten massage, massage stolar o två små äggstolar med ångbastu inuti. Super härligt. Men sen var de bara att skynda sig upp o göra sig i ordning inför fotografering o bankett. Tre rätters middag var de, supergott! Rekognition på kvällen o midnight kickoff! Tjaabaa!!


Säröhus:D<3


Den fina utsikten.


Den fina trädgården.


En bild till på trädgården o huset :)


En del av mitt o Ioanas rum :)


En liten bild på ett typ vardagsrum eller nått :P


Poolen;D


Ångbastu ägg<3


Bubbelbaden:))


Omklädnigsrum:P


Hudvårdsprodukterna som man tog ur spenar :P haha


Duscharna med skrubb:D En mot celluiter, en vanlig och en mjukgörande som luktade jordgubb:))<3 vi tog med oss massor hem.


Ja i min klänning till kvällen:D Fler bilder från middagen och på alla kommer senare!


Ioana i sin fina klänning, SÖTNOWWS!<3


Desserten: Passionsmouse med choklad/kolasås o bär.


Pelle och Maria :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0