Göteborgsresan dag 1 Liseberg.

Wiiiee, vi har haft så underbart kul på vår resa som började fredagen den 24/7 klockan 10 på morgonen. Resan tog ungefär 3 timmar med lite uteblivna stopp på vägen. De var fullt pladder hela vägen upp eftersom alla var något trötta efter ett tag, och alla skrattade bara mer o mer. Vi hämtade Malin i malmö som också skulle med på Liseberg, Mia skulle också med men bara för att äta mat med oss( Mia = chaffuör).  På Liseberg skulle vi möta upp Emma som var uppe i Göteborg ändå så hon ville också med, o eftersom hon kommer ifrån Göteborg egentligen så ha man nästan  snappat upp dialekten lite. Gööötteeboschka!!! Här kommer i alla fall bilderna från dag 1 :D Tjaabaa!


Söta Ioana som ler som vanligt :D SMILE!<3


Mia the driver ;P


 And Malin Malmötösen! <3

LISEBERG:


Emma och Ioana när vi stod i kön till colorado :)


EEEYYY!!!!!!!!¨


Här åker vi Floom Ride :D wiie


SMILE FOR THE CAMERA!! :D


HÖÖGT!! Vi åkte även en massa annat som t.ex. när Ioana skrek OOHHH DIINN JÄVEEEEL!! När hon för första gången åkte Kanonen. Hade varit fint att ha en bild på de, hehe<3 dagen slutade med käk på Burger King.



Kommentarer
Postat av: malin

hej gumman <3 du! jag skulle fråga om vi ska till mf då den 15onde? för tänkte fråga typ amanda, nathalie hilde och några till i klassen om dom vill med och fira dej på festivalen...

2009-07-26 @ 22:41:37
URL: http://malinpetterzzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0