H Chaparalle.

Hej alla, här kommer lite ifrån H Chaparalle igår:) Vi åkte kvart i 9 på morgonen, eftersom de e en bit att köra ifrån Skåne. Haha, på vägen såg vi en fin ferarri som körde om oss. Han låg precis framför oss ända tills pappa sa, ohh nu ska vi rasta honom. Så vi gasade på med våran SAAB o körde om honom, o han blev skitsur typ o körde om oss igen o wroooom så gasade han på, pappa försökte haka på honom ett tag o vi höll ju nästan samma fart som honom, haha. Sen gav vi upp:P
Sen var vi ju ämtligen framme i alla fall, lite i 12 var nog klockan. Vi gick direkt till shoppen för att köpa vapen till Elias, han fick ett stort gevär o en massa skott, sen bar det av till Buffalo Will, en liten mini by där barnen kunde leka så mycket de vill. Elias tyckte de va så kul o ville inte gå därifrån, men tillslut gav han med sig o vi gick till Gold city för att hitta lite guld, hehe! Elias skulle vaska guld, eller ja de e ju typ guldfärgade koppar bitar som ligger där, men Elias trodde ju  i alla fall att de va riktigt, han hade jättekul, o ja o pappa smög ner två tior där han letade o han sa: GULD JA HAR HITTAT GULD, HAHA! Så sen gick han o köpte ett liten spjut för sitt guld:P:P  Vi gick vidare till Indianbyn, vi kollade lite i deras shop o där fick ja ett headband i pärlor:) KLovkan var nu 15 o vi skulle se på indian showen, de va ganska kul faktiskt. Lägger upp en liten video på de. Vi kollade även lite på deras bisonoxar o hästar, mysigt. Vi började ju bli lite smått hungriga så gick bort till Old Mexico för att se lite sång o dans, kolla i shopen o äta såklart. Ja fick ett litet armband i läder som var såå fint! Haha de hade en liten tequila bar men vi tog inget eftersom Elias var med:) Men vi beställde god mat i alla fall, äckta mexicansk tacos!!! Gott, gott var de.
Vi gick bort till western byn för att se the wild west show, deras bästa show! De va super kul, har även en video från slutet av showen när en av stuntmännen gör ett farligt hopp:)  Vi gick tillbaka in till H Chaparalle city för att åka med de gamla tåget en runda. Tåget skulle gör ett litet stopp på vägen bara innan vi kunde åka vidare. Helt plötsligt kom de banditer som skulle råna oss o ta över tåget, men de som skötte tåget lyckades som tur var ta tillbaka tåget innan de var försent, hehe! Som avslut på dagen köpte vi lite gammaldags gjort godis o tog en runda i den stora atora shopen precis utanför.

Tack för en trevlig dag Pappa o bror, de va jättekul!


Ferarrin:)


Ja o Elias som bovar:P


Pappa o Elias som bovar:P


Pappa leker... som vanligt:) <3


Buffalo Will


Buffalo Will


Vi som Lucky luke o gangster:)


I indian byn, Elias blev målad av Buffaloindianen Cookie:P


Ja i mitt headband, vid ett tjurhuvud:)





Vi och hövdingen:)


Old mexico, där vi satt o åt, hehe man ser tequila bar:P


Mmmm... Tacos!!!! <3333


Pappa i sin nya hatt:)


Elias äter, så fin i sin målning:)


Mitt nya armband:)


The Wild West Show!


Stuntet!!! Kolla på de.


På de gamla tåget:)


Tågspersonalen blir hotade, när de skulle hoppa av o hämta "post" :P


Vi får också hålla upp våra händer för rånarna kom in i tåget o började skjuta!!:P


På väg hem:) Efter en underbar dag!!<33




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0