ARRGG

Ja blir så irriterad på henne, vissa kan ju faktiskt inte hjälpa att de är överviktiga. Ja bryr mig inte så mycket om vikt, min mamm är överviktigt, men de är ju inte för att hon sitter hemma o stoppar i sig massa mat utan de är en sjukdom som hon fick när hon födde barn, o ja e faktiskt jävligt stolt över min mamma. Älskar henne jätte mycket, de e inte utsidan som räknas!




 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Vissa människor är bara kalla och tycker om att såra andra, i själva verket så har de bara dåligt självförtroende och vill provocera och ha uppmärksamhet... Kan inte fatta hur de kan säga så igentligen? De fattar kanske inte att det går djupt in i hjärtat. "tjocka" människor är inte dumma och vill ha uppmärksamhet och all plats... Det borde jag veta... Så om de säger saker om din mamma, bry dig inte! fortsätt stötta henne och var stolt. För man är faktist inte en annan människa bara för att man är "tjock". Jag vet verkligen hur det känns när folk är så och dem såren går djupt in i hjärtat och blir ärr... och de går aldrig bort.



Jag finns här närsomhelt när du vill prata Elina! <3

2009-09-30 @ 19:05:36
URL: http://Amandaandersson.bubbleroom.se
Postat av: Ebba

hon kan ta sig en titt i spegeln och inse att hon ser ut som en padda som nyss blev överkörd förfan. det är inget fel på människor som är överviktiga eller har någon annan "brist" i utseendet som sånna som ankaplanka kallar det. alla människor blir vackra på grynd av hur dom är. "INSIDAN GER UTSIDAN SIN GLANS." Peace på alla människor som är stolta. Fan va vackra vi är som inte ser ut som en ankaPLANKA. shalalala.



Måste ses någon dag snäckan! <3

2009-10-02 @ 23:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0