Grillfest i klasaröd.

Hej alla! Idag hade vi grillfest på klasaröds idrottsplats. Aris och Denice var också med idag men de åker hem igen till USA sen ikväll, eller nu har de nog åkt. De tar ju flyget från Göteborg så först får de sitta och åka tre timmar och sen åka jättelänge ända till USA. Maria och Pelle hade fixat dit GRILLMEISTER som stod och grillade massa gott, så sen blev de buffé med potatissallad, pesto, pastasallad och såklart de olika kötterna. Där fanns vildsvin, fläskkotlett och kyckling och såklart grillmeisters egna grillsåser. Mango/jalapêno, BBQ och vitlöksdressing. Gott var det i alla fall, senare var det lite fika och Malin och ja lekte med barnen och försökte undvika två eller speciellt en person som vi inte gillar och ja måste säga att våra fina smeknamn till dem var helt perfekta. Ankan och Kniip, kan någon lista ut vem de e? Hehe tror att de e svårt att förstå men för er som också var på grillfesten kan nog lista ut de :P Snart ska ja gå och lägga mig för imårrn bitti klockan 7 eller 8 kommer babyy hem, har saknat han så sjukt mycket. Alla e så roliga för de bara " ohh va ska ni göra då när vi inte träffats på två veckor" , ja de du har ja sagt, hehe :P Jaja skriver mer imårrn. Tjaabaa! <3


Aris Pavlides äter "Swedish Meatballs" för första gången och han gillade de! ;P



Göteborgsresan dag 3 åka hem.

Idag var det dags att åka hem till sköna skåne igen, men dagen börjar ju såklart alltid med en god frukost med levande ljus på borden.

Tidigt på morgonen höll Aris ett litet möte i form av en gudstjänst, måste bara säga hur bra han får mig att känna mig. Jag blev verkligen inspiraread av honom inte bara idag utan speciellt av gårdagen, han har ett sådant bra sätt att tala på och han får mig verkligen blicka framåt och kämpa ännu mer för att nå upp till mina drömmar, ska såklart inte glömma den otroligt vackra Denice som ja tror tog oss alla med charm och ja tackar henne för att hon ställt upp med sam certifieringen o de var verkligen kul att äntligen få träffa henne.

Innan vi åkte hem åt vi först en supergod lunch, nu väntade bara den tre timmar långa resan hem. Trots att vi körde fel sen i slutet och fick nästan en nära döden upplevelse när vi nästan körde in i en annan bil som helt plötsligt skulle svänga av och bara bromsade in, typ 1 cm från att krocka med honom.Har i alla fall varit en helt underbar resa och är tacksam för det, och tack till Mia för att du körde.
Tjaabaa!



Göteborgsresan dag 2 Konfiransen.

Hej alla! Dagen började med ett New Start möte där Aris Pavlides o Denice Hogan från USA pratade inför alla oss från Amway som kommit dit. De var jätte intressant och lyssa på alla deras upplevelser och deras sätt att jobba med biusnessen, en dag ska de vara ja som står där framme.
Vi åt även en super god frukost, allt var fixat, rummen var superfina o senare drog vi ned till relaxavdelningen, SKÖNT :) Alting fanns som man behövde, gratis skrug vid duscherna, massor av hudvård vid speglarna, hårfönar o vid relaxerna kom de ut med nyskuren frukt och de fanns gratis juice. De fanns en varm pool, man kunde simma ut till en utomhus påool med tak, de fanns ångbastu, bubbel bad med alla sårters badkulor, salt o doft. Massor med solarium, vatten massage, massage stolar o två små äggstolar med ångbastu inuti. Super härligt. Men sen var de bara att skynda sig upp o göra sig i ordning inför fotografering o bankett. Tre rätters middag var de, supergott! Rekognition på kvällen o midnight kickoff! Tjaabaa!!


Säröhus:D<3


Den fina utsikten.


Den fina trädgården.


En bild till på trädgården o huset :)


En del av mitt o Ioanas rum :)


En liten bild på ett typ vardagsrum eller nått :P


Poolen;D


Ångbastu ägg<3


Bubbelbaden:))


Omklädnigsrum:P


Hudvårdsprodukterna som man tog ur spenar :P haha


Duscharna med skrubb:D En mot celluiter, en vanlig och en mjukgörande som luktade jordgubb:))<3 vi tog med oss massor hem.


Ja i min klänning till kvällen:D Fler bilder från middagen och på alla kommer senare!


Ioana i sin fina klänning, SÖTNOWWS!<3


Desserten: Passionsmouse med choklad/kolasås o bär.


Pelle och Maria :D



Göteborgsresan dag 1 Liseberg.

Wiiiee, vi har haft så underbart kul på vår resa som började fredagen den 24/7 klockan 10 på morgonen. Resan tog ungefär 3 timmar med lite uteblivna stopp på vägen. De var fullt pladder hela vägen upp eftersom alla var något trötta efter ett tag, och alla skrattade bara mer o mer. Vi hämtade Malin i malmö som också skulle med på Liseberg, Mia skulle också med men bara för att äta mat med oss( Mia = chaffuör).  På Liseberg skulle vi möta upp Emma som var uppe i Göteborg ändå så hon ville också med, o eftersom hon kommer ifrån Göteborg egentligen så ha man nästan  snappat upp dialekten lite. Gööötteeboschka!!! Här kommer i alla fall bilderna från dag 1 :D Tjaabaa!


Söta Ioana som ler som vanligt :D SMILE!<3


Mia the driver ;P


 And Malin Malmötösen! <3

LISEBERG:


Emma och Ioana när vi stod i kön till colorado :)


EEEYYY!!!!!!!!¨


Här åker vi Floom Ride :D wiie


SMILE FOR THE CAMERA!! :D


HÖÖGT!! Vi åkte även en massa annat som t.ex. när Ioana skrek OOHHH DIINN JÄVEEEEL!! När hon för första gången åkte Kanonen. Hade varit fint att ha en bild på de, hehe<3 dagen slutade med käk på Burger King.



Frida cp-barn!





FRIDA!!

Hej alla! Frida är här nu, kul som f*n :D Vi har precis sett the grudge 3, ska se silent hill sen. Vi är på riktigt skräckishumör idag. The Grudge 3 var skitäcklig, vi höll på att skita på oss båda två, men kul va de i alla fall. Vi tänkte sätta igång vår vattenpipa snart och ha lite allmänt kul! Tar en massa cp-bilder just nu som ska läggas upp sen, ÅH ÅH ÅH! Kommer in mer sen eller imårrn fokes ;P;P tjaabaa!


Naglar!

Före:



Efter:




Plus att ja har målat min tånaglar själv ;P


Fixa innan Göteborg!

Hej alla! Var i Malmö idag och de andra tittade på klänningar till helgen. Vi hittade perfekta stället att fixa våra naglar på, så dit ska vi imårrn, fint ska de bli, bilder kommer imårrn :) Blev ganska länge de va där så de andra blev hungriga, men ja hade inte min plånbok med mig, för ja skulle ju inte handla nått. Maria skulle prova en transformers 6-pack på Burger king så vi delade. Ät den inte den va INTE god alls + att de va minismå så man blev inte så mätt heller! :S
Sitter hemma nu, ska snart ringa till älsk btw ja såg Madagascar 2 igår, hade den på datan men hade inte sett den :P Den va URSÖT xD Ska försöka få i mig någonting mer nu ikväll får se vad man har i skåpen här hemma, hmm en gorbys kanske??... hehe om ja ens årkar de. Ska städa lite med för Frida kommer på Onsdag så här SKA vara rent o fint tills dess. Hon har aldrig varit i vår lägenhet heller så då måste de vara extra fint ju:) Skriver kanske lite senare. Ha de!


Älskar Eddie Funkhouser, bästa make-up artisten och smiket som finns!!<3



Är inte hungrig..

Hej alla! Har precis ätit lite mat, pommes chickens bits och fallaffel. Ja äter inte alls mycket nu, blir mätt jätte snabbt eller så känner ja mig inte alls hungrig. Känner mig inte trött på kvällarna, hade jättesvårt för att sova igår. Vet inte vad de e med mig, måste vara att ja saknar min älskling så mycket. Men såhär har de aldrig varit innan, brukar alltid vara han som inte kan äta:S Plus + att ja har ont i halsen på ena sidan och de känns inte som de gör när man bara har vanligt ont i halsen.
Haha ska försöka kklara av en tävling som de har just nu på egenbild.se
Tävlingen går ut på att man ska ta 200 bilder på sig själv i olika klädesplagg, men de svåra är att man bara får ha ett klädesplagg på sig. Så fram med alla klänningar och långa linnen skjortor och tunikor. De är inte alls många som har skickat in heller. Lyckas ja så kan man vinna en helt ny sony ericsson( rosa) och en massa andra priser, hehe.
Pratade precis med Paul sötnos Dalby, sakna, sakna, sakna!!<3 Älskar dej så sjukt mycket du söta norrlänning.
Ska gå nu och börja ta bilder till tävlingen, får höras mer ikväll. Tjaabaa!

P:S måste bara visa min fina teckning på KENZA! :D Hope you like it.





Prov!

Hej alla! Idag hade vi vårat hudvårdsprov på salongen, förhoppningsvis gick det bra. Vi får reda på de på söndag när vi är i Göteborg, men det praktiska gick bra i alla fall fick ja veta, förutom att ja inte hade plockat undan handukar o.s.v. efter mig:P
Resten av dagen är nu till för att slappa och helt enkelt inte göra någonting alls. Imårrn ska vi åka in till Malmö för de andra ska kolla på klännigar o.s.v men ja följer mest med för skojs skull. Allt mitt är ju nu äntligen klart till banketten i Göteborg. Ja har håret, klänningen, skorna och assecoarerna:) Tack mormor för att du sydde om klänningen så fint och tack pappa för att du förmiskat skärpet, men får inte glömma lilla mamma. Tack för de sjuukt underbara skorna<3
Nä, nu ska ja gå tillbaka till mitt slappande, skriver sen ikväll eller nått. Tjaabaa!

                                                                                                                                                 


Äntligen :D

Hej alla! Äntligen e de i!!! Får se vilken uppsättning de blir till göteborg, men såhär ser de ut i alla fall. Tjaabaa!





Sjöbo Marknad Dag Två!

Hej alla! igår var också helt underbart, förutom att de började regna asmycket sen, o precis när vi satt i en karusell. Sen va vi så blöta att vi inte orkade åka mer så vi sålde  dem billigt till andra precis framför biljett kassan :P Haha o till den sista som vi sålde , som vba två killa sa Sabina: "Ja e för våt för att åka" killarna var lite utländska så de förståd inte riktigt heller så den ena tog upp en kondom o vi bara nä nä, DU KÖPA VÅR BILJETT! :P Men till sist fick vi såldt den till dem.
Sen drog vi tillbaka till Toms föräldrars andra hus tär vi redan slagit upp party tältet o kvällen var i full gång. Ja o Sabina satt inne i köket för att torka lite samtidigt som valde ut några random o bra låtar:)
Vi satt sen och snackade ute i tältet och Toms nästkusin Marcus eller "Waltra" höll i de metsa av konversationerna, han snackade och snackade. Han berättade att han hade gått i svalöv i skolan så sa ja ja har en kompis som går där nu. haha gissa vad han sa, va heter hon, ja ska sätta på henne, hehe!
Sabina blandade nya Rom o Cola till han hela tiden o han snackade bara mer o mer:P
Tack för en trevlig kväll igår iaf och tack för sjutsen i regnet går. Tjaabaa!




Sjöbo Marknad!

Hej alla! Ja vet att ja inte skrev något igår, men ska skriva om gårdagen nu täknkte ja. De va svinkul, vi gick i stånden från typ klockan två ända till typ fem, och ja måste bara säga att ja köpte världens coolaste tröja. Bild kommer längre ner:) Vi åt langos och smaken blev såklart  "Skåningen" hehe. Sabina och Tom gick till en annan fest som ja egentligen va bjuden till men mina andra kompisar kunde inte komma in så vi gick hem till mig istället. Så hade vi lite trevligt här istället, satt o snacka drack lite, ja ni vet chilla xD Vi fick vänta med att gå ner till tivolit för de hade brunnit i huvudgeneratorn, men vid typ halv evla var de fixat så då stack vi ner dit. Ja sparade tre biljetter till idag:P Egentligen skulle vi åka BOOSTER men de blijetterna vi hade köpt gällde inte till den utan den biljetten kostade HUNDRA spenn, palla lägga ner de på en karusell:S Nä, de fick bli BATMAN istället, hehe men den va kul den med och såklart EXTREME FLY två gånger. Vi hittade Sabina och Tom också men haha, Sabina va full som ett svin om man får säga så:P hehe men de va kul ändå. Lite tråkigt var att Hilde tappade sin mobil, antagligen när vi åkte BATMAN :S Hon blev jätteledsen men den e spärrad nu i alla fall.
Japp, de va väl ungerfär hela gårdagen så kommer in sen och berättar om idag:) Tjaabaa!





Godnatt :)

Hej alla! Sitter hemma nu efter mötet och ja har massa städning som måste göras eftersom folket ska komma hit imårrn:P Har dessutom inte ätit någon kvällmat, för de han man ju inte. Så nu sitter ja här och tuggar på några väl efterlängtade mackor, haha!! Lovar att skriva mycket imårrn om marknaden och många bilder ska de bli hehe, även de pinsammaste ska läggas upp! nä nu ska ja städa fokes, synes imårrn. Tjaabaa!





Sommar!

Ska snart dra till Ebba och hjälpa henne o passa Casper, sen ikväll blir det möte inför Göteborgstrippen, wiie längtar. Mamma har beställt löshår till mig nu som ja ska ha på conferansen, har kommit nu så vi ska bara hämta de. Hoppas att de stämmer med färgen, men annars får ja bara färga till de. De e helt sjukt vad ja saknar Paul redan, uuähh! Vi har inte varit ifrån varandra sen han bodde i jämtland innan han flyttade hit.
Haft lite tråkigt idag så ja har suttit o redigerat bilder, men sen blir de storstädning av hela lägenheten för imårrn kommer de folk, och imårrn är det Sjöbo marknad. Åka BOOSTER hela dan:P haha.
Blir nog gå i stånden på förmidagen och karuseller på kvällen eller nått. Jaja ha de gött fokes. Tjabba!





Godmorgon!

Hej alla!
Ringde hit Ebba igår för att trösta min två veckors ensamhet. Hon tog med sig sitt singstar, så vi satt här och gapade till svenska hits ända till typ 2 inatt :DGjorde ansiktsbehandling på henne men hon bara skratta hela tiden:P
 Hehe ja kul va de i alla fall.
Har precis ätit frukost och sitter nu här vid datan och diggar med till the Voice xDSka gå och duscha nu kommer in senare:)
Tjaabaa!


(mobilbild)


Uuäähh!

Hej!
Jag har glömt att berätta att mina underbara gladiator sandaler från Bianco är sönder :,( de har varit de ett tag nu, hände när ja och min älskling skulle hinna med bussen 00.30 så vi sprang som in i men de skorna var inte gjorda för att springa maraton i. Hejdå 650 spänn~~~~~




Idag åker han

Hej alla!
 Ja vet att ja inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp med jobbet på badet och fullt upp med att smörja in mig, och man kan inte skriva när man är full av kräm. En väldigt dålig ursäkt men den får duga:P Äntligen börjar mitt efterlängtade sommarlov, men tråkigt nog så ska min älskling åka upp till sin släkt och familj i jämtland nu( 22.00 bye bye). Hela två veckor ska han vara borta:( men sån tur så är de marknad nu hela veckan och de saka bli kul kul kul!! Ska träffa mina saknade vänner och maybe nästa vecka ska Frida komma hit  från sin lilla håla:P Okej Sjöbo är i för sig ingen storstad eller skönhet heller så ja ska egentligen inte säga nått. Har sakanat min kärring rosa xD
De har varit så himla skönt med sovmorgon nu sen i måndes, trots att  de har varit jobbigt på badet så kommer ja nog ändå sakna alla små snorungar:P Måns och Matilda är ungar som man aldrig kommer att glömma och ni som jobbade på badet vet varför, väldigt speciella små barn alltså! Fan va skönt de va attt få skriva av sig lite nu, så här kommer nu lite bilder som man kommer att minnas. SOMMAR , Tjaabaa!




















RSS 2.0