Kväll!

Hej alla! Var lite sjuk idag, hade ont i halsen men de e bättre nu så ja tror att ja ska till skolan imorgon i alla fall, vi skulle nog ha engelska nationella då med så ja måste ju va där :P Hihi Igår hade ja o Paul lite julmys, vi drack glögg och åt lussekatter och pepparkakor, ha även julpyntat lite.  I lördags hade vi öppet hus och de gick bra , fler folk än förra gången i alla fall. Sen efter det åkte ja och Malin till Hilde för att överaska henne, hon fyllde ju år på söndagen men hon skulle firas på lördagen. Hehe, ja o mamma gjorde en tårta till henne med typ hela henns slivsstil på, energidrick hehe! Hon blev nog väldigt chockad och de va kul att se henne så glad, Malin hade även köpt blommor och sedan stannade vi på TACOS!! Gottigt värre var det och sedan mäktig tårta ovanpå de :P Nu ska ja o Paul lägga oss och sätta igång någon film så att vi kan somna hehe, puss och godnatt på er!








Bilder på nya fiskarna!




Haha, Malen Malin!!! :P<3



Skolan!

Sitter i skolan just nu, har svenska men är hlet klar med det vi ska göra så ja sitter och nördar på facebook istället :P Ska börja på examensarbetet sen när Alf har slutat från sin lektion han måste hjälpa mig, om ni förstod de så e Alf min lärare. Skriver senare när jag kommit hem eller nått, ohh sen blir de djuraffären. Måste tillbaka till mitt nördande nu, pusshej!!



Hetaste väskor i Höst och vinter!





Här är bilder på mitt nya akvarium:)








Trött vecka= inga uplägg haha!

Hej all igen, har varit lite dålig på att lägga up nu den senaste veckan, vet att några av er har väntat på bilderna från maskeraden o.s.v. blev inte så många bilder för kameran dog, men det finns några i alla fall som jag lägger upp i detta inälgget. Hade nationella i engelska i fredags, var lite nervös men det gick bra tror ja, de va inget svårt man skulle skriva om i alla fall. Har precis druckit vinterns första glögg, b l o s s a b l o s s a b l o s s a glögen heter BLOSSA!!! Gott var det, kände riktigt att snart e de jul, kan inte fatt att det är första advent på lördag, hihi ska bli så mysigt med jul. På tala om jul, ja o Paul kommer att spendera den och nyår uppe i östersund med hans familj, ska bli så himla mysigt, ska få träffa hans pappa för första gången, på tiden nu eftersom vi varit ihop mer än två år nu. Ska nog även åka skidor för första gången, Paul e typ asgrym o så kan han snowboard med, ohh ja vill me!! Han får väl lära mig :P Haha längtar också till Pauls föräldrars jacuzzi på terassen, haha ska man ut o rulla sig i snön eller nått o sen hoppa i, och sen in i bastun såklart, så mysigt sen de gjorde om i källaren:) Nu är det ju stjärnbelysning i taket o allt, kan inte bli mer mysigt, skulle ju såklart önska att min familj följde med också men de e ju rätt dyrt så, men en annan jul kanske :D Love love love!!!! Har äntligen fått mitt akvarium nu, så imorgon blir det bort till djuraffären o köpa nya växter och lite fler fiskar. Eftersom Paul och ja har bestämmt att ge varandra pengar att ha roligt för så ska vi ge varandra dem nu eftersom de kändes lägligt och jag önskade ju mig ny fisk i julklapp så, haha o han ska få pengar av mig så han kan köpa det där data spelet han ville ha , hahah datanöööörd :) Men de går inte att göra annat än att älska honom, den mest underbara personen som finns, älskar dej<3 Nä nu ska ja gå men ska försöka lägga upp lite mer denna veckan i alla fall, kändes riktigt skönt att få skriva av sig lite.










Laga mat o fredagsmyyyys!

Ska börja med maten strax innan älsk kommer hem, hehe han har köpt med sig lite "drick" till mig som ja ska ha imorgon, oohh imorgon e de maskerad o ja förvandlas till sexy nurse:P:P hahaha! Har köpt  hem lite godis med så den "blir det dags för fredagsMYYYYYSSS, gott vinter marabou choklad o energidricka, tummen upp på det:)

Ska åka till Malin vid sex-tiden imorgon eftersom vi ska fixa oss tillsammans, kanske så stylar vi hennes hår lite, en uppsättning maybe. Mitt hår ska det inte göras så mycket med, inte mer än vad ja kan göra själv i alla fall. Aja, ska cook  mat nu hörs senare, pling!




Fixa inför maskeradfest såklart!



Min dräkt ser inte riktigt ut såhär men ja o mamma syr en liknande dräkt i alla fall, fint med hemmagjort, haha! Snart klara med den nu o de kommer att bli så fint, bilder kommer när den blivit klar. På lördag e de ju maskerad festen så den måste ju bli klar tills dess, men de e inte så mycket kvar nu så, heehe. PUSS!!!




Haha mycket vackert måste jag säga.

De hade regnat hela dagen i ja o Malin sprang till stationen, som vanligt belv man ändå blöt, men vi körde en BENJAMIN!!! Så vi skulle prova på om det gick att föna håret i en handtork på tomelilla stations toalett, JAPP! 5 av 5 toasts:D haha






Skola igen då..

Hej alla, eller godmorgon kanske:P Skola idag då, kan ju bli väldigt intressant, hehe! Sitter o kollar igenom mina bilder från fotografiskbild nu, går igenom de ja valt ut o sen ska ja beskära några av dem:)



RSS 2.0