Städa, Städa:P

Hej!
Dagen igår var super kul:) Vi åt på en resturang, hihi ja åt pizza. Senare åkte vi hem till Emilie för lite mys och tjejsnack. Haha vi satt och prata om spöken och massa sånt, så alla var helt uppskrämda sen:P Men såklart också lite snack om killar o.s.v. :P Alla åkte hem ganska sent men ja sov över hos Emilie, vi satt och kollade på jackass, haha. Men fy fan sen på morgonen, de spöregnade fortfarande och ja skulle ta bussen 11.34. De fanns ett bussjul men de va ju såklart på den sidan som ja inte stod på. Helt genomvåt och säkert ännu mer förkyld kommer ja att bli.
Resten av min dag har gått åt med att städa, mamma har varit här och hjälpt mig så att vi får fint till på söndag när Roland och Maria kommer för att fira Pauls fördelsedag:D Sen åkte vi och köpte en större skål till fisken + två stycken BRUDAR:P Blev en fin liten växt och lite ny blåsten. Nu är dem döpta till Wall.E och Eva 1 och Eva2:P, haha. Wall.E har hållt på att jaga dem hela dagen, han gillar verkligen dem. Paul tycker synd om Evorna:P, men de leker ju bara lite så de e ju ingen fara.
Nu har vi fått in de nya gardinerna och sängöverkastet+ fina kuddar och mattor:D Tack alla för en super kul kväll igår och tack mamma för hjälpen och för en rolig dag. Tjaabaa!

Jossan, Emilie och Julia


Alexandra(svansen) och Ilinka som inte vill vara med:P

 
Fiskarna:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0